Сєнкевич скликав на кінець жовтня сесію Миколаївської міськради

17:09, 09 жовтня, 2023

У четвер, 26 жовтня, відбудеться двадцять п’ята сесія Миколаївської міської ради восьмого скликання.

Відповідне розпорядження № 250 підписав міський голова Олександр Сєнкевич.

Початок засідання запланований на 11:00. Сесія знову проходитиме у дистанційному режимі (відеоконференція).

На засіданні розглянуть бюджетні, земельні та поточні питання.

Нагадаємо, що засідання сесії Миколаївської міської ради 11 квітня зірвали девʼять зареєстрованих до участі депутатів, котрі не голосували питання порядку денного. Це спричинило дискусію стосовно необхідності розпуску міськради. 

Зокрема, депутат Миколаївської міської ради від партії «Слуга народу» Віталій Кім запропонував розпустити депутатів міськради.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розкритикував депутатів, а депутат міськради від партії «Пропозиція» Олександр Береза запропонував колегам розглянути можливість повернення сесій в офлайн режимі.

Водночас депутат Миколаївської міської ради Артем Ільюк зробив зауваження секретарю міськради Дмитру Фальку за низьку явку депутатів на сесію.

Депутат Миколаївської міської ради, голова фракції «Пропозиція» Федір Панченко не вважає, що очний формат роботи суттєво змінить ефективність роботи комісій міськради, він не проти проведення засідань, як в офлайн, так і онлайн форматі.

В свою чергу, голова фракції «Слуга народу» в Миколаївській міській раді Тетяна Домбровська наголосила на важливості переходу роботи міськради в очний режим.

17:09, 09 жовтня, 2023
View full version