Голова Центрального району Миколаєва покритикував роботу комунальників у Польщі: «Вулиця перекопана, доводиться ходити по болоту»

13:31, 25 жовтня, 2023

Голова адміністрації Центрального району Миколаєва Олександр Береза покритикував роботу комунальників у польському місті Вроцлаві, які виконують капітальний ремонт декількох кварталів.

Невдоволення Олександра Берези викликало «перекрита і перекопана вулиця», написав він на своїй Facebook-сторінці.

«Бігаю завжди. Але у інших містах пробіжка це окреме задоволення, можливість роздивитися ближче і спробувати зрозуміти місто. У Вроцлаві натрапив на ремонт вулиці. Ремонтують капітально декілька кварталів. Ставлять бордюри, міняють трамвайні рельси і відповідно асфальтове покриття. Не можу сказати, що все дуже акуратно. Вулиця перекрита і перекопана, а пішоходам багато доводиться ходити по болоту. Але є біотуалет для робочих. Його не завжди у нас побачиш на обʼєктах ремонту. 

Прибиральники вулиць використовують для пересування та транспортування маленькі електричні автомобільчики (як у готелях для перевезення чемоданів). Скрізь чутно українську. У муніципалітеті Вроцлава нам сказали, що кожний четвертий у них це українець. Тож Україна стала потужним інвестором людського ресурсу в економіку Польщі. Відбудовувати не що, а хто», — написав Олександр Береза.

Варто зазначити, що з вересня 2023 року у Центральному районі Миколаєва співробітники ТЕЦ виконують заміну 300 метрів труби. Через це вулиця Маріупольська у центрі міста вже більше місяця перебуває у розритому стані. Станом на 25 жовтня там досі перекрито рух пішоходів та автомобільного транспорту, передає кореспондент «НикВести».

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської міської ради від партії «Пропозиція», голова адміністрації Центрального району Олександр Береза виправдав спил багаторічних блакитних ялинок біля будівлі міськради декомунізацією. 

Читайте також матеріал «НикВести» «Маршрути Олександра Берези: Повз які міські проблеми біжить голова Центрального району».

13:31, 25 жовтня, 2023
View full version