Трамп розкритикував Зеленського за відмову від мирної угоди з Росією

Трамп розкритикував Зеленського. Фото:Getty ImagesТрамп розкритикував Зеленського. Фото:Getty Images

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував президента України Володимира Зеленського за відмову від угоди з Росією.

Про це повідомляє Bloomberg.

Критика від Дональда Трампа прозвучала на передвиборчому мітингу в Мінт-Гілл, штат Північна Кароліна.

«Президент України перебуває в нашій країні, він висловлює невеликі неприємні наклепи на адресу вашого улюбленого президента — мене», — сказав він.

Дональд Трамп заявив, що США «надають мільярди доларів людині, яка відмовляється укладати угоду з росією».

Також співрозмовники видання говорять, що цього тижня Дональд Трамп не зустрінеться із Володимиром Зеленським.

Видання вказує, що Володимир Зеленський почав свою поїздку до США з кроків, які «відштовхували» прихильників Трампа. Йдеться про візит президента на завод у Пенсільванії, який виробляє 155-мм артилерійські боєприпаси для Сил оборони, де були присутні лише представники демократів.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський під час візиту до США провів зустріч з двопартійною делегацією Конгресу.

Також повідомлялося, що  журналісти The Times оприлюднили чотири пункти плану перемоги, який Володимир Зеленський планує представити президентові США Джо Байдену. Однак в Офісі президента заявили, що не ознайомлювали журналістів з цією інформацією.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив про готовність українського плану перемоги. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

Дивитись повну версію