Через обстріли Миколаєва рятувальники гасили пожежі в офісних приміщеннях, медзакладах та приватному будинку

Рятувальники Миколаївщини протягом доби, з 31 липня на 1 серпня, загасили 10 пожеж спричинених обстрілами військ РФ.

Про це повідомили у ДСНС України у Миколаївській області.

У Миколаєві рятувальники ліквідували пожежу офісних приміщень на вулиці Потьомкінській на площі 200 квадратних метрів.

Також у Миколаєві на території диспансеру рятувальники загасили пожежу на площі 150 квадратів. Нагадаємо, що там згорів гуманітраний склад з медичними препаратами та продовольством. Без жертв.

Ще одна пожежа внаслідок ворожих обстрілів виникла у  Заводському районі міста — горіла господарча споруда.

Протягом доби рятувальники ліквідували пожежу покрівлі даху спортзалу на вулиці Спортивній Миколаєва. Також через влучення боєприпасів горів одноповерховий житловий будинок на вулиці Лягіна.

По області горіли суха трава, чагарники та стерня на відкритій території біля садово-виноградного товариства «Вимпел»  Мішково-Погорілівської територіальної громади Миколаївського району. 

Також горіли: господарча споруда, сінник та ангар із сіном на території приватного домоволодіння села Котляреве Шевченківської сільської ради Миколаївського району.

Крім того, Галицинівський загін місцевої пожежної охорони  двічі гасили пожежі хвойного настилу, лісових насаджень, сухої трави та чагарників на території Балабанівського лісового урочища ДП «Миколаївське лісове господарство» на площі понад 10 гектарів.

Раніше повідомлялось, що внаслідок масованого обстрілу Миколаєва російськими військами загинув Герой України, власник компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський разом з дружиною Раїсою.

Нагадаємо, радник Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що власника компанії «Нібулон», Героя України Олексія Вадатурського було вбито навмисно. Він впевнений удар по будинку було наведено та скориговано.

Дивитись повну версію