Удари Росії по Миколаєву доводять необхідність збільшення військової допомоги Україні, — Зеленський

Російські масовані постійні обстріли українських міст, зокрема і Миколаєва, доводять необхідність збільшення міжнародної військової допомоги Україні.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до українського народу ввечері 10 серпня.

— Збройні Сили України, наша розвідка та наші правоохоронні органи не залишать без відповіді сьогоднішні російські обстріли Дніпропетровщини. Цей черговий прояв російського терору, як і удари по Миколаєву та Харкову, вкотре доводить, що потрібно збільшувати військову допомогу Україні. Що потужнішою буде наша зброя і що більшою буде дальність її застосування, то швидше закінчиться ця жорстока війна. Що більше буде втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю й гарантувати безпеку України, - вважає український президент.

Володимир Зеленський вважає, що Україна має досягти більших результатів у протистоянні з Росією, якщо більше 40 тисяч їх загиблих солдат для керівництва РФ — не аргумент закінчити війну. 

— Якщо майже 43 тисячі загиблих російських солдатів не переконують російське керівництво, що їм треба шукати, як вийти з війни, значить, потрібно більше  боротися, потрібно більше результатів. Щоб переконати, - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Росія не здатна забезпечити надійну протиповітряну оборону в Криму, бо перегнала більшість зенітно-ракетних комплексів С-300 в Херсонську область, щоб ночами обстрілювати цивільну інфраструктуру Миколаєва.

Дивитись повну версію