Авіакомпанія Wizz Air з жовтня відновить польоти в Росію

Авіакомпанія Wizz Air відновлює рейси до Росії, незважаючи на продовження військової агресії Росії проти України.

У коментарі бізнес-виданню ZAWYA директор Wizz Air Abu Dhabi Майкл Берлуїс розповів, що рейси виконуватимуться щодня з 3 жовтня 2022 року.

Причиною такого рішення у компанії називають попит клієнтів.

Квитки вже можна придбати на сайті авіаперевізника та в мобільному додатку авіакомпанії. Ціни на квитки стартують від 359 дирхамів ОАЕ (3607 грн. — ред.).

За словами Майкла Берлуїса, компанія пропонує на ці напрямки наднизькі тарифи.

—Для повного спокою в цей нестабільний час пасажири скасувати свій рейс за три години до вильоту без будь-яких зборів та отримати 100% вартості проїзду, негайно відшкодованих авіакомпанією, — сказав директор Wizz Air Abu Dhabi.

WizzAir — угорська бюджетна авіакомпанія зі штаб-квартирою у Вічеші. Заснована у 2003 році Йожефор Вараді. Працює головним чином ринку Центральної Європи. Має низку дочірніх компаній. Серед них — Wizz Air Bulgaria, Wizz Air Ukraine, Wizz Air Serbia, Wizz Air UK та Wizz Air Abu Dhabi. Розмір флоту станом на липень 2021 року склав 123 повітряні судна.

Нагадаємо, що російські авіакомпанії, зокрема контрольований державою Аерофлот, розбирають авіалайнери, щоб забезпечити запасні частини, які вони більше не можуть купувати за кордоном через західні санкції.

Дивитись повну версію