У прифронтовій зоні Миколаївської області листонош прикриває ЗСУ

Фото: Wojciech Grzedzinski/The Washington Post. «Укрпошта» розвозить відправлення по Миколаївщині

Військові забезпечують безпеку співробітників «Укрпошти» у Миколаївській області, які за роботою приїздять у населенні пункти, що знаходяться неподалік від лінії фронту.

Про функціонування національного доставника написали у The Washington Post.

Як вказують журналісти, поштарів до визначених місць супроводжує бронетехніка.

— Сонячного дня наприкінці минулого місяця на околиці міста Миколаєва жителі вже штовхалися в черзі, щоб вишикуватися. Розкрився кузов вантажівки, і вони один за одним підходили, щоб отримати передачі, перевести пенсії та оплатити комунальні послуги, — передає деталі WaPo.

Директор Миколаївської дирекції АТ «Укрпошта» Єгор Косоруков підвердив, що працівники не полишили своєї роботи навіть в критичні моменти, оскільки на них розраховували люди похилого віку та люди з інвалідністю, які чекали своїх пенсій.

— Відхід — це не варіант. Моя родина попросила мене піти. Я кажу їм, що не можу. Це моя країна, і я маю роботу. Капітан завжди гине разом зі своїм кораблем, — наголосив він.

Нагадаємо, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський анонсував випуск двох марок у серпні. Вони будуть присвячені Дню Незалежності та псу Патрону.

Дивитись повну версію