РФ заявила про причетність ще одного українця до смерті Дугіної

У російській ФСБ стверджують, що разом із Наталією Вовк вбивство Дар’ї Дугіної готовув Богдан Циганенко, який є «ще одним членом української диверсійної групи».

Повідомляє «Українська Правда» з посиланням на російські ЗМІ.

У спецслужбі країни-агресора заявляють, що Богдан Циганенко, 1978 року народження, має українське громадянство та прибув до Росії транзитом через Естонію 30 липня, залишивши РФ за день до смерті Дугіної.

Богдан Циганенко нібито забезпечив Наталію Вовк підробленими автомобільними номерами та документами на ім'я громадянки Казахстану Юлії Зайко. Разом з Вовк він збирав саморобний вибуховий пристрій в орендованому гаражі на південному заході Москви, як стверджують у ФСБ.

Також російські спецслужбовці зазначили, що мають записи камер відеоспостереження, на яких Циганенко в'їжджає до Росії, їздить на машині з Наталією, отримує підроблені номери та їде.

Повідомлялося, що російська ФСБ заявляє, що вбивство дочки Олександра Дугіна Дар'ї підготовлено та вчинено українськими спецслужбами. 

Нагадаємо, у субботу в Росії підірвався позашляховик, за кермом якого сиділа донька ідейного натхненника війни проти України, філософа-фашиста Олександра Дугіна.

Пізніше колишній депутат Госдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за ліквідацію взяла на себе «Національна Республіканська Армія».

Дивитись повну версію