Від ворожих обстрілів у неділю постраждало двоє жителів Миколаївщини

Упродовж доби від агресії російських військ постраждали Миколаїв та вісім населених пунктів області – поліція збирає докази воєнних злочинів.

Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

Сьогодні вночі під ворожим вогнем окупаційних військ перебували населенні пункти Котляреве, Висунськ і Червона Долина Березнегуватської, Широківської та Шевченківської громад. Відомо про руйнації житлових будинків, сільськогосподарських споруд. Детальна інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

На місцях подій правоохоронці документують наслідки воєнних злочинів.

Вчора, 2️8️ серпня, війська РФ завдали ударів по обласному центру та населених пунктах Березнегувате, Котляреве, Первомайське, Любомирівка, Шевченкове, Очаків. Пошкоджені житлові будинки, гаражне приміщення, підприємства та інші об'єкти інфраструктури. Постраждали двоє мирних жителів 66 та 32-х років.

За фактами порушення законів та звичаїв війни розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 438 КК України.

Упродовж минулої доби підрозділи поліції відреагували на 6️7️4️ повідомлення від громадян. Більшість із них стосувались воєнних злочинів.

Нагадаємо, що у неділю, 28 серпня, в селищі Любомирівка Шевченківської громади внаслідок обстрілів загинула людина. В селі Котляреве тієї ж громади одна людина зазнала важких поранень.

Дивитись повну версію