Україна провела обмін полоненими. Додому повернулися захисники Маріуполя

Україна провела черговий обмін полоненими із Росією. Додому повернулися кілька захисників Азовсталі, серед яких голова патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін та військовий медик з Азова Катерина Поліщук із позивним «Пташка».

Зокрема, про це повідомляє телеграм-канал «Мариуполь сейчас», де опублікували фотографії звільнених захисників. Як повідомляє Суспільне, обмін відбувся у Чернігівській області.

Повідомляється, що ще щонайменше 8 захисників України вийшли з російського полону. Зокрема, було звільнено сержанта 36-ї ОБМП Михайла Діанова. 

Про обмін, що відбувся, повідомив екскомандир полку Азов Максим Жорін у Telegram.

«Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, зокрема, бійців полку Азов. Сьогодні ввечері пройшов обмін, на який ми так довго чекали», - написав він.

Деталі обміну, а також кількість українських захисників, які повернулися додому, він не назвав. Жорін додав, що решта деталей буде пізніше.

«Обійняти своїх друзів, побратимів, які нарешті повернулись - це найкращі емоції, що тільки можуть бути», - написав Максим Жорін.

Захисники «Азовсталі» Денис Прокопенко «Редіс», Святослав Паламар «Калина», Давид Касаткин «Хімік», Сергій Волинський «Волина» на волі.

Дивитись повну версію