Внаслідок обстрілу Херсона знищено торговий центр «Епіцентр»

У Херсоні внаслідок артилерійського обстрілу росіянами у ніч на 3 лютого вщент згорів торговельний центр «Епіцентр».

Про це повідомила пресслужба компанії.

Потужний артилерійський обстріл спричинив масштабну пожежу, яка охопила всю будівлю. У соціальних мережах Херсону вже назвали атаку окупантів цілеспрямованою, мета якої – підірвати життя в регіоні та залишити херсонців без засобів для існування. Люди переконані, що таким чином ворог намагається довести до відчаю місцеве населення.

Епіцентр відновив роботу після деокупації Херсону, щоб надати мешканцям міста доступ до товарів першої необхідності. Втім, внаслідок чергової терористичної атаки ворога, торговий об’єкт, розташований на Бериславському шосе, 17, було повністю знищено. 

— Дуже боляче усвідомлювати, що ми втратили місце, де працювали багато років, куди вкладали так багато власних зусиль та любові, яке стало частиною нас самих. За одну ніч воно перетворилося на згарище. Сотні людей втратили своє місце роботи, а ще тисячі тепер не матимуть можливості забезпечити себе найважливішими товарами. Людей позбавляють можливості для існування, – говорить т.в.о. директора торговельного центру Денис Литвинов.

Працівники пожежної безпеки міста та працівники компанії доклали героїчних зусиль для подолання вогню, але локалізувати пожежу не вдалося через влучання в джерело газопостачання.

У соціальних мережах Херсону вже назвали атаку окупантів цілеспрямованою, мета якої – підірвати життя в регіоні та залишити херсонців без засобів для існування. Люди переконані, що таким чином ворог намагається довести до відчаю місцеве населення.

Дивитись повну версію