У селі Бурханівка на Миколаївщині виявили чергові місця дислокації росіян

На деокупованій території села Бурханівка, що на Миколаївщині, правоохоронці продовжують виявляти місця дислокації рашистів.

Про чергові сліди передування російських окупантів розповіли в пресслужбі прокуратури миколаївської області. 

Правоохоронці оглянули покинуту ферму, де базувалися ворожі війська під час окупації у селі Бурханівка Снігурівської громади. 

— Слідчі виявили документацію військ РФ, значну кількість боєприпасів та інші докази вчинення ними воєнних злочинів, – зазначає заступник начальника обласного главку поліції Едуард Соловйов.

За усіма фактами триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Поліція нагадує, що на деокупованих територіях війська РФ залишили після себе велику кількість вибухонебезпечних предметів. Не підходьте до підозрілих предметів та не торкайтесь їх, для виклику фахівців одразу телефонуйте на спецлінію 102.

Раніше, прокурори, вибухотехніки та криміналісти ГУ НП Миколаївщини здійснили огляди місць дислокації військовослужбовців РФ у селі Тернові Поди Шевченківської об’єднаної територіальної громади.

Дивитись повну версію