Підготували близько 300 пакунків: миколаївські волонтери привітали з 8 Березня самотніх бабусь

До свята 8 Березня благодійна організація «VOLUNTEER UA» привітала жінок, які проживають у геріатричному пансіонаті.  

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «НІС-ТВ».

Волонтери підготували для літніх людей символічні подарунки – екологічні торбинки з невеликими подарунками та квіти.

– Ці люди найбільше за все потребують уваги. Їм бракує просто уваги і спілкування. Так, у них є дах над головою та їжа, але немає найголовнішого – уваги. Ми підготували подарунки їм – смаколики (капучино, цукерки, сок, печиво і рідке мило). Листівки зроблені власноруч, – розповідає голова правління БО МФ «VOLUNTEER UA» Міла Юрченко.

Організація готувалася до свята заздалегідь, а кошти для подарунків збирала завдяки соцмережам. Волонтери підготували близько 300 пакунків.

– На жаль, моя бабуся недавно пішла з цього світу, тому я ось таким чином хочу передати якусь радість іншим бабусям, – говорить волонтерка Антоніна.

Однією з перших привітали підопічну пані Ольгу, а таких, як вона, тут понад 100 жінок. 8 березня в бабусі також день народження. Вона сирота та все життя пропрацювала дояркою. Вже поховала чоловіка, а останні 5 років проживає у геріатричному пансіонаті.

– Непогано мені тут, мене всі поважають. Я щодня плачу. Як хто сюди не зайде чужий, я думаю, що то мої родичі, – розповідає Ольга.

З 8 Березня жінок привітали не лише волонтери, а ще й артисти театру. Вони провели святковий концерт.

Нагадаємо, що раніше активісти займалися озелененням пансіонату. Також повідомлялося, що фонд «VOLUNTEER UA» отримав ємності для забезпечення Миколаєва водою.

Дивитись повну версію