У Миколаєві міська влада планує перевести центральний ЦНАП в Будинок вчителя: «Буде дуже комфортно і зручно»

Центральне відділення Миколаївського центру надання адміністративних послуг, яке знаходиться в будівлі міськвиконкому, планують перенести в Будинок вчителя.

Про це в коментарі «НикВести» розповів перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков. 

Віталій Луков пояснив, що переміщення ЦНАПу планують здійснити після завершення війни. Він додав, що наразі існує проблема з переходом ЦНАПу в Будинок вчителя — за часів колишнього мера Миколаєва Володимира Чайки будівля була передана під заставу, яка досі не знята.

— Ми плануємо перенести основний офіс ЦНАПу в перший будинок вчителя. Є певні зараз проблеми, оскільки ще при Володимирі Чайці  це майно було передане під заставу під банківський кредит, хоч кредит виплачений, але чомусь заставу не було знято. Зараз ми шукаємо ті банки, яких вже нема, або вони змінили назви і хочемо вивести з обмежень це приміщення. Там буде дуже комфортно і зручно після реконструкції, після перемоги, – сказав він. 

Перший віце-мер додав, що після переміщення ЦНАПу, в міськраді з'явиться приміщення, яке планують облаштувати для роботи депутатів. 

— Після того, як ми переведемо головний ЦНАП в інше приміщення у нас звільниться приміщення в міській раді й там буде комфортно зробити кімнати прийому і роботи з депутатами, – резюмував Віталій Луков. 

Нагадаємо, що у Миколаєві знову почала працювати електронна черга запису до Центру надання адміністративних послуг.

Дивитись повну версію