Колаборант Аксьонов хоче позбавляти громадянства всіх, хто не встає, коли звучить гімн РФ

Ставленик Росії в окупованому Криму Сергій Аксьонов пропонує позбавляти громадянства тих, хто не встає, коли звучить гімн Росії, і виступає за відродження СМЕРШу.

Про це повідомляє російське РБК у Telegram.

Колаборант заявив, що він вважає не вставання під час російського гімну «прямою ворожістю» і закликав «радикально» боротися з такими діями.

Я вважаю за необхідне поставити питання про позбавлення громадянства, якщо задокументовано випадок не вставання під гімн Росії. Навіщо тобі громадянство, якщо ти не встаєш, не поважаєш символи держави – прапор, гімн. Давайте в судовому порядку позбавляти громадянства, – заявив Сергій Аксьонов.

Також він наголосив на необхідності відновлення Він також висловився за відродження СМЕРШу (Смерть шпигунам!) – низки незалежних одна від одної контррозвідувальних організацій, які діяли у Радянському Союзі під час Другої світової війни.

— Я за відродження СМЕРШу. По відношенню до п'ятої колони – точно. Сьогодні час такий. Кажу зараз навіть не про бойові дії, а про мирне життя. У нас таких п'ятих колон багато: незрозуміло, на кого працюють і що роблять. Іноді помічаю, що під час заходів є ті, хто демонстративно не встає під гімн Росії. Таких персонажів треба ідентифікувати і матеріали передавати до ФСБ, – підкреслив колаборант.

Нагадаємо, РФ відправляє воювати до України жінок-в’язнів, яких забирали з колоній на півдні країни, з Краснодарського краю.

Дивитись повну версію