У Миколаєві поскаржились на водія маршрутки №21, який проігнорував зупинку та хамив російською

Жителька Миколаєва поскаржилась на водія маршрутки №21, який не відреагував на прохання про зупинку, розмовляв російською та вів себе по-хамськи.

У вівторок, 21 березня, у Facebook на сторінці «Contact Center при Миколаївській міській раді» Оксана Крянга розповіла, як їх з дитиною довелося їхати в маршрутці.

— 20 березня близько 16.45 я з 8-річною дитиною сіла в маршрутку №21 на кінцевій зупинці на Намиві. Рухаючись своїм маршрутом,  таксі тільки  від'їхало від зупинки «Шпиталь» і дитина, сидячи одразу біля входу і водія попросив голосно і чітко «зробити, будь ласка, зупинку «Іскра». Водій продовжував рух у другій смузі дороги, на моє питання, чому він не робить зупинку, він відповів: «Надо было раньше остановку говорить», а на моє питання наскільки раніше, чи за 2-3 зупинки йому оголошувати, відповів: «Попривыкали в своих колхозах ездить, там перестраиваться не надо», — розповіла жінка.

Вона звернулася до підприємства-перевізника за проханням провести роз’яснювальну роботу з водієм.

— Прошу управління підприємства пояснити, що  по нашому українському колгоспу такому «водію» буде за честь їздити, нехай їде в напрямку російського Сибіру, а у нас  надають послуги ввічливо та, згідно чинного законодавства, державною мовою, — додала вона.

Варто зазначити, що у коментарях під дописом городяни підтримали авторку скарги зазначивши, що на цьому маршруті подібні випадки бувають часто. Також люди висловились за збільшення у місті кількості комунального транспорту.

Нагадаємо, що у Миколаєві після скарги на шансон та іншу російськомовну музику, яка лунала у маршрутці №21, водія змусили прибрати з салону магнітолу.

Дивитись повну версію