Діти, чиї батьки перебувають, або перебували у полоні, продовжують отримувати грошову допомогу на оздоровлення

У четвер, 25 травня, на засіданні спеціальної комісії погодили виділення матеріальної допомоги ще 10 дітям з Миколаївщини, чиї батьки перебували чи перебувають у полоні.

Про це повідомив перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик.

Так, з початку внесення відповідних змін до обласної програми соцзахисту «Турбота» таку грошову допомогу на оздоровлення у розмірі 10 тисяч гривень отримали вже більше 200 дітей.

— Друзі, звертаюся до тих, чиї близькі/знайомі мають дітлахів та були або перебувають у полоні. Незабаром розпочнеться літо, дітки потребують відпочинку, оздоровлення та реабілітації. Звертайтеся до Миколаївської обласної ради та Представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону та заповнюйте відповідну заяву, — закликав Миколаївців Антон Табунщик.

Додаткову інформацію стосовно виплат можна отримати за номерами: 

068 440 48 24 – Миколаївська обласна рада
0800 200 202 – Представництво Координаційного штабу Південного регіону
 
Подати заявки можна за адресою: Миколаїв, вул. Нікольська, 37.

Нагадаємо, у Миколаєві почастішали випадки негайного відібрання дітей у батьків, які не виконують своїх обов’язків та не належним чином дбають про малюків. Кількість таких ситуацій значно зросла після повернення великої кількості миколаївців, що виїхали на початку повномасштабного вторгнення.
Дивитись повну версію