Під завалами зруйнованого ракетним ударом будинку в Миколаєві шукають жінку, — віце-мер Петров

У Миколаєві на місці зруйнованої триповерхівки в центрі досі триває рятувально-пошукова операція. Під завалами будинку може знаходитись жінка.

Про це в коментарі НикВести повідомив заступник міського голови Анатолій Петров.

Вранці близько 10:45 рятувальники ДСНС дістали з-під завалів тіло загиблого чоловіка.

Наразі про долю жінки, яку шукають рятувальники нічого не відомо.

— На Адміральскій досить серйозні пошкодження, пошкоджено близько 10 будинків, як приватного сектора, так і багатоповерхівок. Найбільше постраждала триповерхова, оскільки вона є старою і має деревяні перекриття та стіни. З 3-ї ночі пожежники гасять пожежу. Людей було відселено, хто отримав травми, надана медична допомога. Одну людину, на жаль, було знайдено мертвою, шукають ще жінку, яка, ймовірно, може перебувати у будівлі, — сказав Анатолій Петров.

На місці трагедії продовжують працювати міські комунальні служби та енергетики.

— Зараз в нас тут працюють комунальні служби: ЕЛУ Автодоріг, КП «Парки», інші. Наводимо порядок, вивозимо сміття, займаємось розбором, працює також обленерго — лагодять лінію електропередач, бо район був відключений від електропостачання. Займаємось проблемами, думаємо, протягом доби вирішимо, — додав чиновник.

Нагадаємо, в ніч проти 20 липня російські військові завдали ракетного удару по Миколаєву. Внаслідок влучання зруйновано триповерховий житловий будинок у центрі міста. В ДСНС повідомили про одного загиблого. Ще 19 осіб – постраждали, серед них пʼять дітей.

Фоторепортаж

Фото: Катерина Середа

Дивитись повну версію