«Було б бажання», — нардеп Негулевський про те, що у Києві поліція навела лад з гучними мотоциклами на відміну від Миколаєва

20:10, 01 вересня, 2023

Народний депутат України від партії «Слуга народу» Ігор Негулевський розповів, що в Києві правоохоронним органам вдалось за тиждень відпрацювати випадки використання транспортних засобів без глушника під час дії воєнного стану.

Відповідний коментар він лишив в телеграм-каналі журналіста «НикВести» Олега Деренюги.

Реагуючи на пояснення начальника Управління патрульної поліції в Миколаївській області Віталія Даніли з приводу того, чому патрульні не можуть забороняти рух містом на гучних мопедах чи авто, нардеп навів приклад роботи правоохоронців в столиці.

— У Києві вже не їздять! За тиждень відпрацювали! Кіберпол навіть за соцмережами працювала! Було б бажання, — написав нардеп.

Як відомо, у Миколаєві хочуть ввести додаткові заборони на час воєнного стану. Зокрема, мова йде про феєрверки, експлуатацію автотранспорту без глушника, групової їзди на мотоциклах, використання бензопил під час повітряної тривоги. 

Начальник Управління патрульної поліції в Миколаївській області Віталій Даніла коментуючи ініціативу пояснив, що у правоохоронців немає законних підстав забороняти людям їздити на транспортних засобах без глушників або з переробленими глушниками.

20:10, 01 вересня, 2023
View full version