iPhone 15 Pro Max задає високу планку на ринку мобільних технологій

Зовсім скоро можна буде iPhone 15 Pro Max купити в Києві. Презентація відбулася лише кілька днів тому, першими покупцями стануть мешканці США, і найближчим часом пристрій з'явиться і в Україні. А в очікуванні відкриття офіційного продажу пропонуємо обговорити новинку – яким вийшов смартфон нового покоління і чим він дивує користувачів.

Ключові зміни у новинці

Флагманські версії вперше постали в титановому корпусі, що забезпечує приголомшливий захист смартфона від зовнішніх пошкоджень. Візуальні зміни торкнулися рамок - тепер вони ультратонкі, всього в 1 міліметр. Завдяки цьому смартфон виглядає витонченіше, а площа дисплея трохи зросла. З'явилися нові відтінки корпусу, причому дизайнери сконцентрувалися на яскравій палітрі кольорів.

Смартфон отримав новий 3-нанометровий процесор A17 Pro з орієнтацією на штучний інтелект та мобільний геймінг. Це означає, що флагман впорається з обробкою ще більшого обсягу даних у режимі реального часу без втрати швидкості та зависання. У максимальній комплектації обсяг накопичувальної пам'яті досяг 1 терабайт.

Серед головних нововведений виробник показав перископічний об'єктив. Це інноваційна технологія, з якою камери отримали багаторазове цифрове збільшення без втрати якості зображення. Також значні удосконалення дісталися й у селфі-камері. Дозвіл основних об'єктивів 48 та 12 мегапікселів.

З інновацій, які вже знайомі користувачам, залишився сканер LiDAR, підтримка супутникового зв'язку та методів обчислювальної фотографії.

У новому поколінні вже немає фірмового порту Lightning. Зате з'явився стандартний USB Type-C. Це сталося внаслідок багаторічних переговорів корпорації з Купертіно та європейських регуляторів, які вимагали синхронізувати мобільні пристрої різних брендів. У результаті регулятор переміг. Але купертинівці видають це за свою перемогу і наголошують, що зараз швидкість передачі даних значно зросте. Крім того, збереглася можливість заряджати смартфон через бездротову магнітну систему MagSafe. Час автономної роботи дещо зріс за рахунок впровадження енергоефективних інновацій.

Де придбати Айфон 15 в Україні?

Придбати iPhone 15 Pro Max на кращих умовах ви зможете, якщо звернетеся до мережі магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут новинки з'являються набагато швидше, ніж у других шоу-румах. Вас приємно здивують ціни, надаються офіційні гарантії якості, організують швидку (до 3 днів) доставку до будь-якої точки України.

Дивитись повну версію