«Люди починають розуміти, що росіяни їх обманули», — Кім розповів, що у Криму зростає партизанський рух

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначає, що в окупованому Криму все більше людей приєднуються до партизанського руху та співпрацюють з ЗСУ.

Про це він сказав під час онлайн-брифінгу 25 вересня в Медіацентрі «Україна-Укрінформ», пишуть «НикВести».

Він додав, що здебільшого до лав партизанів приєднується молодь. Результати їхньої роботи можна побачити під час деяких відпрацювань Сил оборони України по об’єктах в Криму.

— Партизанський рух зростає. Люди починають розуміти, що росіяни їх обманули, і все більше контактують з українськими Збройними силами щодо надання інформації і допомоги. Це стосується, перш за все, молоді, яка активно бере участь. Ситуація змінюється на краще. Томе ефективність роботи партизанського руху, в тому числі на території Криму, зросла. Ви можете бачити, що деякі відпрацювання безпосередньо пов’язані з партизанським рухом, — сказав Віталій Кім.

Як відомо, 22 вересня у Севастополі та інших частинах тимчасово окупованого півострова лунали вибухи. Зокрема, у Севастополі повідомили про ураження штабу Чорноморського флоту РФ

Військовий партизанський рух на окупованих РФ територіях «АТЕШ» пізніше повідомив, що жителі Севастополя та партизани допомогли українським військовим вдарити по російському штабу Чорноморського флоту. Внаслідок удару загинув один із командувачів та 34 офіцери.

Дивитись повну версію