Обʼєднують віртуальний і реальний світи, — Цукерберг презентував окуляри зі штучним інтелектом

Вчора, 27 вересня, Генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг презентував нові продукти зі штучним інтелектом.

Про це повідомили у Reuters.

Cеред нових гаджетів, представлених на конференції Meta Connect:

Нове покоління «розумних» окулярів. Вони можуть відповідати на запитання, фотографувати, надсилати фото та відео у WhatsАpp, Facebook та Instagram, а також проводити прямі трансляції в соцмережах. Окрім цього, пристрій можна використовувати як навушники та диктофон.

Боти, які створюють фотореалістичні зображення.

Оновлена гарнітура віртуальної реальності.

Цукерберг описав ці продукти як такі, що «обʼєднують віртуальний і реальний світи», та підкреслив, що Meta прагне надавати «недорогий або безкоштовний» штучний інтелект, який може інтегруватися в повсякденну рутину.

— Іноді ми впроваджуємо інновації, випускаючи щось, чого ще ніхто не бачив. Та часом ми впроваджуємо інновації, взявши щось приголомшливе, але дуже дороге — і зробивши його доступним для всіх або навіть безкоштовним, — сказав Марк Цукерберг.

Окрім цього, керівник Meta пообіцяв, що нове покоління «розумних» окулярів Ray-Ban (ESLX.PA) від Meta зʼявиться в продажі 17 жовтня. Їхня ціна буде становити 299 доларів.

Нагадаємо, ще у липні цього року, засновник Meta Марк Цукерберг підтвердив, що його новий застосунок Threads за пʼять днів після запуску залучив 100 мільйонів користувачів.

Дивитись повну версію