В Авдіївці залишається 1618 жителів, попри масштабний наступ ворога

Станом на ранок 15 жовтня в Авдіївці на Донеччині залишається 1618 осіб попри масштабний наступ ворога та цілодобові обстріли.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає «Радіо Свобода».

«Станом на сьогоднішній ранок у місті залишаються 1618 людей. Була запланована евакуація, але поки не знаю, чи вдалося її організувати. Ще не було звіту. Вчора вдалося вивезти двох людей, днем раніше — одну людину. За тиждень вивезли 19 людей, а попереднього тижня —11. Тобто потрохи люди виїжджають», — розповів він.

За його словами, попри зменшення інтенсивності, місто все одно цілодобово обстрілюють.

«Сьогодні шоста доба. Від учора градус спадає — не набагато, але відчутно. На мій погляд, на 15 % у них менше штурмових дій і менша інтенсивність обстрілів. Але все одно гатять цілодобово, є стрілецькі бої», — розповів Віталій Барабаш.

Раніше повідомлялося, що російські сили захопили 4,52 квадратних кілометра території з різних напрямків навколо Авдіївки за останні три дні і ворожі війська перебувають на відстані 3,32 км від дороги — української лінії зв'язку.

Дивитись повну версію