Помер український артист Сергій Сивохо

Сьогодні вранці, 17 жовтня, у віці 54 років помер український телеведучий, колишній учасник КВК і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною.

Про це в Facebook повідомила близька подруга артиста Світлана Бердецька.

«Сьогодні кожен день дуже важкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже не вистачати. Вічна памʼять Сергію», — написала вона.

Як повідомляє «Обозреватель», Сергій Сивохо помер у Німеччині. Напередодні йому стало погано. ЗМІ писали, що шоумен у важкому стані.

Нагадаємо, що на початку 2021 року шоумен розповів, що в дитинстві йому діагностували бронхіт з астматичним компонентом, через хворобу він страждав від задишки і кашлю. У лікуванні використовували гормони, що в підсумку вплинуло на його вагу.

У 2017 році у Сивохо знайшли виразку, йому довелося схуднути на 50 кг. Після цього артист страждав від накопичення рідини в легенях, одного разу лікарям довелося ввести його в штучну кому.

Карʼєра артиста почалася з КВН, він вважався одним з кращих гравців в кінці 1980-х — початку 1990-х років. Також він вів радіопередачі і комедійні телешоу, серед яких: «Прихована камера» і «Моя хата скраю». 

У 2014 році Сивохо звинуватили в участі в акціях «Антимайдану». На позачергових парламентських виборах у 2019 році він балотуватися від Партії «Слуга народу» по мажоритарному округу в Донецькій області, проте не набрав необхідну кількість голосів.

З жовтня 2019 по березень 2020 року був радником Секретаря Ради нацбезпеки і оборони з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Дивитись повну версію