«Молодці, зайчики, молодці», — у Сєнкевича подякували депутатам за «пакетне» й одностайне голосування по комунальному майну

16:40, 26 жовтня, 2023

Представник партії «Пропозиція», секретар Миколаївської міської ради Дмитро Фалько, а також одна з керівників управління комунального майна міста Тетяна Дмитрова назвали миколаївських депутатів «зайчатами», відзначивши таким чином їх одностайне й пакетне голосування з важливих для виконавчої влади питань.

Відповідне неформальне спілкування виникло одразу у момент голосування на пленарному засідання сесії Миколаївської міської ради, повідомляє кореспондент «НикВести».

Все почалося з того, що заступниця начальника управління комунального майна Миколаєва Тетяна Дмитрова вимовила «молодці, зайчата, молодці», побачивши, як місцеві депутати жваво та охоче підтримують об'єднання у «пакет» низки питань комунальної власності. Об'єднувались, зокрема, питання, які викликали резонанс у місцевої громади, наприклад, про ліквідацію пологових будинків, які тепер приєднають до лікарень. Також передачу об'єктів права комунальної власності та збільшення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг» та затвердження Статуту в новій редакції.

— Прошу поставити голосування створення пакету, — звернувся до депутатів секретар міської ради, представник партії мера «Пропозиція» Дмитро Фалько.

— Молодці, зайчики, молодці! — похвалила за роботу депутатів заступниця начальника управління комунального майна Тетяна Дмитрова.

— Ну, не такі вже й зайчики, — відповів депутат Артем Ільюк

— Дякуємо за такий комплімент! Покажіть результати голосування, — сказав секретар комісії.

В результаті депутати одностайно проголосували за це рішення 32 голосами «За».

— Рішення прийнято, дякую, зайчики! — сказав Дмитро Фалько.

— Зайчики-побігайчики, — сказав Артем Ільюк.

— Давайте не будемо створювати нові меми, пішли далі! — відповів Фалько.

— Хай буде! І головний заєць попереду, — додав Артем Ільюк.

Ілюстрація до засідання сесії Миколаївської міськради згенерована штучним інтелектом

Нагадаємо, у січні 2023 року голова Миколаївської ОВА Віталій Кім казав, що у Миколаєві не треба вводити військову адміністрацію і розпускати міську раду, оскільки депутати підтримують проекти рішень виконавчої влади, «не блокують і багато не обговорюють».

16:40, 26 жовтня, 2023
View full version