Тріумф любові: звільнена з полону медикиня миколаївських морпіхів отримала пропозицію руки і серця

Фото з Facebook- сторінки Сергія ВолинскогоФото з Facebook- сторінки Сергія Волинского

Бойова медикиня миколаївських морпіхів Галина Федишин, яка 3 грудня повернулася з російського полону, отримала пропозицію одружитися від коханого.

Відео заручин у Facebook опублікував командир 36-ї окремої бригади морської піхоти, де служила дівчина, Сергій Волинский «Волина».

Галина Федишин заручилася зі своїм коханим — морпіхом 36-ї бригади Миколою Гриценяком.

«Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу любові! Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати Вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це пекло на землі. Вони разом пройшли бої за Маріуполь, витримали випробування полоном та довгу розлуку, але їхні серця ні на мить не припиняли битися в унісон, — зазначив Сергій Волинский.

Нагадаємо, що у середу, 3 січня, відбувся перший у 2024 році обмін військовополоненими. З російських в’язниць було визволено двох військових 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, що базується в Миколаєві.

Також нагадаємо, що Україна повернула 230 своїх військових і цивільних громадян із російського полону. З них 130 — військові ЗСУ, 55 — Нацгвардії, 38 — прикордонники, один поліцейський і шестеро цивільних. 48 обміняних мали статус «зниклий безвісти». 

Раніше повідомлялось, що внаслідок збройної агресії Росії проти України у російський полон потрапили 4337 осіб, з яких 3574 військових та 763 цивільних.

Дивитись повну версію