Первомайські юнаки перемогли у благодійному футбольному турнірі

У суботу, 8 квітня, на майданчику Первомайського коледжу НУК імені адмірала Макарова відбувся дружній міжобласний турнір із міні-футболу. Первомайські футболісти вибороли перше місце.

Про це повідомив очільник Первомайської асоціації футболу та головний суддя турніру Микола Флакей, передає видання Гард.City.

В змаганнях брали участь 6 команд: крім господарів змагань з Первомайської ДЮСШ (тренер Костянтин Доценко) та ФК «Дербі», до міста завітали футбольні колективи з Побузького (Кіровоградська область), Подільська (Одеська область), Маринівки (Доманівський район Миколаївської області) та Миколаєва.

Почесне друге місце виборола команда з міста Миколаєва.

Нагадаємо, миколаївські спортивні школи, які не працювали з початку повномасштабного вторгнення, поступово відновлюють роботу. Зокрема, активно тренуються вихованці ДЮСШ «Олімп» та спорткомплексу «Зоря». Тренування юних спортсменів відвідав народний депутат Олександр Гайду, аби привітати дітей, батьків та тренерів з відновленням роботи, а також разом з благодійниками передати необхідний спортивний інвентар.

Дивитись повну версію