Колаборація PUMA X COCA-COLA: свіжість з присмаком ностальгії

Несподівана співпраця двох мегакорпорацій довела: для фешн-індустрії не існує кордонів, а деякі ідеї просто повинні набути матеріальності. Спільна колекція PUMA X COCA-COLA отримала високі оцінки відомих стилістів за капсульні комплекти, насичену кольорову гаму, дбайливе ставлення до стійких асоціацій. Колекція доступна на офіційному сайті бренду PUMA в Україні.

Історія бренду COCA-COLA

Боротьба з негативними наслідками морфію — такою була мета розробленого в 1886 році рецепту Джона Пембертона. Американське визнання напій отримав завдяки підприємцю Ейзе Кендлеру. Кокаїнові елементи було виключено з рецептури 1905 року. На сьогодні п'ять найпопулярніших безалкогольних напоїв світу виготовляються у цехах The Coca-Cola Company.

COCA-COLA давно дружить зі спортом:

  • з 1928 року надає серйозну фінансову підтримку олімпійському руху;
  • з 1974 року є одним із найбільших спонсорів чемпіонату світу з футболу;
  • з 1996 року є ексклюзивним спонсором естафети олімпійського вогню.

Не дивно, що колаборація найбільшого світового бренду спортивного екіпірування та активного спортивного спонсора видається абсолютно природною.

Переваги колекції PUMA X COCA-COLA

Свіжість та насолода, відчуття радості й задоволення, дитячі спогади та беззаперечна якість напоїв з віковою історією — основні асоціації з продукцією COCA-COLA. Креатори колекції — журналісти, діджеї та художники. Вони вміло поєднали модні вінтажні елементи Америки 80-90-х років минулого століття та безкомпромісний оптимізм, азарт та зухвалість сучасного спорту.

Перший реліз — це повноцінні комплекти одягу для активного відпочинку та занять спортом. Стилісти розробили серію, в якій кросівки, сумки, бейсболки, худі, шорти, чоловічі та жіночі футболки PUMA гармонійно доповнюють одне одного.

Компанія PUMA використала в одязі та взутті безліч технологій: амортизація, швидке відведення вологи, повітропроникність, мембранні матеріали. Присмак ностальгії створюють класичний крій бейсболок та футболок, замшеві елементи кросівок, імітація потертості та впізнавані лінії логотипу.

Варіації та кольори одягу PUMA X COCA-COLA

Базові фірмові кольори PUMA White та PUMA Black доповнено темним насиченим відтінком червоного Intense Red та соковитим Racing Red. Доповнюють палітру жакардові смуги темно-сірого та світло-сірого Ivory Glow. Всі відтінки гармонійно комбінуються: є можливість грати кольорами, нескінченно змінювати настрій образу.

Базові елементи чоловічої та жіночої серій PUMA X COCA-COLA:

  • спортивний костюм Т7 із трикотажу френч тері;
  • сорочки поло та футболки, що прикрашені написом «Things go better with Coke» із замші з ефектом 3D;
  • шорти прямого крою з двома бічними та однією задньою прорізною кишенями;
  • худі з великими капюшонами та куртки на блискавці;
  • сандалі, снікерси Slipstream та Suede.

Лаконічні рішення точно передають кобрендингові нашивки на одязі та взутті: червоне тло та два легендарні логотипи.

Колекцію PUMA X COCA-COLA створено для вшанування багаторічною історії двох найвідоміших компаній у світі. Тому вона прийдеться до смаку прихильникам обох брендів.

View full version