Як поповнити картку за кордоном – ZEN MasterCard

З липня 2023 українці можуть користуватися послугами ZEN.COM – інноваційного європейського фінтех-проєкту з мобільним додатком для найрізноманітніших фінансових операцій. Тепер вам не потрібно відкривати безліч рахунків та карток в різних валютах – достатньо єдиного рахунку, що призначений одразу для 29+ валют! 

У цій статті розповідаємо, в який спосіб ви зможете швидко та просто поповнити картку ZEN MasterCard з будь-якої країни світу, щоб миттєво розрахуватися чи зняти готівку.

Особливості картки ZEN MasterCard

Європейська картка ZEN MasterCard – це картка, якою ви можете користуватися для будь-яких розрахунків. Картка є 2 видів:

  1. Віртуальна. Її можна додати до віртуального гаманця в телефоні і розраховуватись в інтернеті.
  2. Фізична. Підходить для традиційних офлайн-розрахунків та зняття готівки в банкоматі. Доступна для замовлення з адресною доставкою в країни Європейської економічної зони.

Головна особливість карток ZEN MasterCard – їх мультивалютність. Вам не потрібно мати окремі картки в доларах США, євро, фунтах стерлінгах чи польських злотих – достатньо однієї ZEN MasterCard. 

Картка ZEN MasterCard має багато переваг, серед яких:

  • високий рівень захисту від несанкціонованого доступу;
  • функція захисту покупок;
  • 15% кешбеку від магазинів-партнерів ZEN.COM;
  • розширена гарантія на електроніку, за яку розрахувалися карткою.

Такий підхід істотно спрощує користування фізичною карткою, адже вам не доведеться:

  • відкривати декілька карток та носити їх із собою;
  • запам'ятовувати багато PIN-кодів.

У мобільному додатку також відображатиметься лише один картковий рахунок – ви завжди обиратимете правильну картку для розрахунків.

Поповнення карток ZEN MasterCard

Вам буде корисно знати, що поповнення відбувається максимально просто – гроші можна вносити як готівкою, так і безготівкою. Картка поповнюється:

  • готівкою через Paysafecash та в терміналах Planet Cash (1000+ терміналів в Польщі);
  • за допомогою традиційних банківських переказів (місцевих чи міжнародних);
  • через Apple Pay, Google Pay та з інших карток (Mastercard, VISA).

Звертаємо вашу увагу на те, що з 05.10.2022 в Україні діє заборона НБУ на міжнародні Р2Р-перекази з гривневих платіжних карток українських банків (Р2Р-перекази з валютних платіжних карток українських банків у межах місячного ліміту в розмірі 100 тис. грн (в еквіваленті) дозволені).

Щоб поповнити картку вам потрібно:

  • зайти в мобільний додаток ZEN.COM на своєму смартфоні;
  • вибрати опцію поповнення;
  • ввести потрібну суму;
  • обрати спосіб поповнення
  • завершити операцію.

Якщо картка поповнюється за допомогою банківського переказу, достатньо вказати мінімальну інформацію – ПІБ та номер рахунку чи картки одержувача.

Марія, клієнтка ZEN.COM:

“Моя донька – студентка київського ВУЗу, я підтримую її, надсилаючи гроші з Італії. Щоб надіслати кошти інколи в банку потрібно вказувати багато інформації - якісь номери, рахунки, коди. Були випадки, коли я просто не змогла передати дитині гроші – бракувало реквізитів для відправлення. Для мене це надто складно – я багато працюю, часу бігати по кілька разів у банк немає. Добре, що в липні я дізналася про ZEN.COM та їх безкоштовні перекази в Україну: я просто вказую прізвище та ім’я одержувача і номер рахунку – цього досить, щоб дочка отримала гроші в Україні!”.

Ольга Акопян, керівник з розвитку бізнесу в Україні компанії ZEN.COM:

“ZEN.COM завжди шукає зручні та швидкі рішення для клієнтів. Наша місія – зробити фінансові послуги простішими для всіх користувачів мобільного додатку, незалежно від місця проживання.".

Розраховуватися чи знімати готівку можна зразу – кошти зараховуються миттєво незалежно від того, яким способом ви поповнили картку. 

До речі, оскільки картка мультивалютна, на рахунок ви можете вносити кошти у будь-якій із 29+ валют світу. А якщо з потрібною валютою ZEN.COM ще не працює, кошти будуть зараховані у євро – для обміну використовуватиметься міжбанківський курс. 

Поповнення карток ZEN MasterCard максимально просте, зрозуміле та швидке незалежно від того, в якій країні світу ви знаходитеся. Більше інформації – на сайті zen.com

View full version