ZEN MasterCard: як безкоштовно знімати кошти в банкоматах будь-якої країни

ZEN MasterCard від ZEN.COM – це картка, з якої можна безкоштовно знімати готівку в банкоматі будь-якої країни Європи чи світу. Розповідаємо, чому ZEN MasterCard найвигідніша картка для всіх, хто любить подорожувати, та як можна знімати з неї кошти. 

Що таке ZEN MasterCard

Традиційна банківська картка ZEN MasterCard необхідна для офлайн розрахунків та зняття готівки. Картку можна замовити в мобільному застосунку ZEN.COM зразу після реєстрації та відкриття рахунку.

ZEN.COM подбав, щоб користування ZEN MasterCard було максимально простим та зрозумілим:

  • єдина картка для всіх валют;
  • безкоштовне зняття готівки (в лімітах вибраного плану обслуговування рахунку).

Головна особливість картки в тому, що вона підключена до вашого єдиного мультивалютного рахунку – ви можете знімати гроші в 29+ валютах. При цьому жодної комісії за операцію немає, оскільки зняття безкоштовне в лімітах вибраного плану обслуговування рахунку (детально з вартістю тарифних планів та лімітами можна ознайомитись на сайті zen.com.).

Це дуже зручно в подорожах, адже вам не потрібно буде носити зі собою окремі картки для євро, канадських доларів, фунтів стерлінгів чи польських злотих і запам'ятовувати багато PIN-кодів.

Знімайте кошти без комісії в банкоматах будь-якої країни світу!

Особливості карток ZEN MasterCard

Безкоштовне зняття готівки з картки ZEN MasterCard можливо в лімітах вибраного плану обслуговування рахунку. Ви можете знімати готівкою до 5000 EUR протягом 1 дня. Ліміт стосується саме однієї картки, а не рахунку. При цьому треба зважати на ліміти конкретного банкомату. 

При необхідності ви можете замовити 2-3 або й більше фізичних карток. Термін виготовлення та доставки картки на вашу домашню адресу становить 5-7 робочих днів в країни ЄЕЗ.

Рівень захисту карток ZEN MasterCard

Для всіх фізичних карток ZEN MasterCard використовується сертифікат Digital First. Він вказує на максимальний захист вашої картки, адже на пластику не надруковані жодні особисті дані власника!

Digital First – це новий рівень безпеки, адже навіть якщо ви загубили картку, шахраї  ніяким чином не зможуть нею скористатися.

Номер картки, термін її дії, CVС-код відомі лише вам – для цього вам достатньо відкрити мобільний застосунок на смартфоні. 

Як внести гроші на ZEN MasterCard

Для поповнення картки можна обрати будь-який зручний спосіб:

  • зарахування з інших карток (Mastercard, VISA) або через Apple Pay, Google Pay;
  • внесення готівки через Paysafecash та через термінали Planet Cash (1000+ терміналів у Польщі);
  • міжнародні чи місцеві перекази. 

В Україні картку ZEN MasterCard можна поповнювати P2P-переказом, тобто перерахуванням коштів з іншої валютної картки українського банку.

Зарахування в 29+ валютах здійснюється блискавично – ви миттєво можете знімати гроші в банкоматі одразу після поповнення. Це особливо зручно в подорожах або в ситуаціях, коли вам терміново потрібна готівка. При знятті не буде жодної прихованої комісії – все максимально прозоро та зрозуміло.

Більше інформації – на сайті zen.com.

 

View full version