День знань у ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету»

День Знань – це визначне свято, для кожного з нас, що знаменує початок нових знань, досягнень та нових успіхів. У ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» новий навчальний рік розпочався з урочистостей, що відбувалися під гаслом «Коледж вашої мрії»! У нове життя – без тривог!

Це свято є особливим для першокурсників, які зробили вибір на користь фахової передвищої освіти та вступили до ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету». 

Так коледж зустрів 257 першокурсників (контингент коледжу складає 834 здобувачі освіти). 

Навчання в коледжі - це престижні спеціальності та сучасні навчальні програми, адаптовані до реальних вимог ринку праці. 

ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» здійснює підготовку фахівців за спеціальностями: «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Облік і оподаткування», «Підприємництво та торгівля», «Менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Агрономія», «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Агроінженерія».  Випускники цих навчальних закладів отримують кращі умови для майбутнього працевлаштування.

Традиційно, із вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету, академік В’ячеслав Шебанін, подякувавши молоді за їхній правильний вибір бути частиною великої університетської родини та побажав сповна відчути усі радощі студентського життя, наголосив, що «Україна переживає нелегкі часи. Але ви надія і майбутнє нашої держави! На вас велика відповідальність! Будьте свідомими громадянами і міцною опорою неньки-України!».

Директор коледжу Володимир Рибачук привітав першокурсників бажаючи гарних оцінок, цікавих подій, нових відкриттів, високих досягнень на майбутній навчальний рік. 

Заступники директора коледжу з навчальної роботи Ліна Мандрик та виховної роботи Людмила Сідлецька звернулися до здобувачів та їх батьків з привітанням щодо початку навчального року та побажали наснаги, плідної праці та яскравого студентського життя у стінах ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету».

Важливою ланкою національного виховання молоді є органи студентського самоврядування, діяльність якого спрямована на інтенсифікацію процесів зростання соціальної активності у студентському середовищі, ініціативності та відповідальності за доручені справи, а також сприяння гармонійному розвитку особистості студентів, набуття ними якостей та навичок лідера, організатора, керівника. Привітали першокурсників лідери органів студентського самоврядування коледжу, відзначивши мудрих викладачів, адже це не тільки прекрасні професіонали, але й цікаві неординарні люди. 

На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час, але наша молодь продовжує навчатися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни. Ми зобов’язані зберегти життя і здоров’я дітей, допомогти їм подолати прогалини в знаннях і осмислити сьогоднішні події, підтримати, подарувати радість пізнання нового і призвичаїти до щоденного освітнього ритму. 

Нехай цей навчальний рік відкриє нові горизонти знань, стане часом високих досягнень, яскравих успіхів у здійсненні мрій. Впевнені, що цей рік наблизить нас до Перемоги, принесе омріяний всіма українцями мир. Дякуємо Збройнім Силам України, всім нашим Захисникам і Захисницям за можливість працювати та навчатись, здобувати нові знання та реалізовувати професійні навички та вміння.

View full version