ТОП-5 поновлення iPhone 15 Pro

Айфон 15 Про – це флагман нового покоління, який за рахунок численних змін став ще кращим. Виробник зробив ставку на довговічність, потужність та комфорт. Погляньмо, що з цього вийшло.

Титановий корпус

Тепер смартфон може похвалитися елегантним корпусом із найміцнішого у світі металу – титану. Тому Айфон 15 Про не боїться ударів та пошкоджень. Титан дуже легкий, тому смартфон навіть став трохи легшим. За рахунок ультратонких рамок (всього 1,5 міліметра) та відсутності чубчика він виглядає дуже витончено. Він зберіг свій фірмовий стиль лаконічного мінімалізму і досконале складання без жодної вади.

Комфортне управління з Action

Раніше на корпусі розташовувався важіль, який дозволяв перевести телефон у беззвучний режим. Тепер на його місці – кнопка Action, і ви самі вирішуєте, що вона робитиме. Можна залишити переклад дзвінка або зробити його кнопкою виклику камери, ліхтарика, книги дзвінків або іншої функції, якою ви користуєтеся найчастіше. Так ви будете витрачати менше часу на типові завдання.

Абсолютно новий процесор

Вперше компанія представила чіп А17 Pro, що працює на 3-нанометровій технології. Мініатюрний процесор вміщує аж 19 мільярдів транзисторів, а його потужність у порівнянні з попередником зросла на 20%. Це абсолютний чемпіон у світі мобільних чіпів! Його посилюють 5-ядерний графічний чіп, нейродвигун Neural Engine та 8 Гб оперативної пам'яті.

Телескопічний об'єктив

Добре попрацював виробник над оновлення оптики камерного модуля. У основного об'єктиву дозвіл становив 48 Мп. Вперше представили телескопічний об'єктив – він забезпечує 3-кратне збільшення без падіння якості. Значні зміни отримали можливості зйомки у нічному та портретному режимах.

USB-C замість Lightning

Смартфон вперше оснащений стандартним портом USB-C, що забезпечує повну синхронізацію з іншими пристроями. Це означає, що ви можете використовувати один шнур для підзарядки телефону, планшета і макбука. Плюс можна підключати до телефону інші аксесуари, які раніше були недоступні. Збереглася можливість заряджання через бездротову систему MagSafe. Автономний час роботи зріс до 24 години.

iPhone 15 Pro на вигідних умовах пропонує інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Тут демократичні ціни, тільки оригінальна техніка з офіційними гарантіями від виробника, має сертифікований сервіс. Діє доставка по всій Україні.



View full version