Tesla відкликає понад 50 тисяч авто

Автомобільний регулятор США заявив, що компанія Tesla відкличе 54 676 автомобілів Model X, випущених у 2021-2023 роках через несправності.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У відомстві зазначають, що компанія Ілона Маска відкличе авто, оскільки контролер транспортного засобу, ймовірно, не зможе виявити низький рівень гальмівної рідини та не відобразить попереджувальний індикатор.

Регулятор повідомив, що виробник електромобілів не знає про жодні аварії, травми чи смерть, які можуть бути пов’язані з цією несправністю.

Варто зазначити, що Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), почало розслідування щодо 280 000 нових автомобілів Tesla Model 3 і Model Y через повідомлення про втрату рульового управління та підсилювача керма.

Раніше Tesla вже відкликала майже 16 тисяч Model S і Model X 2021-2023 років випуску, через проблеми з ременями безпеки переднього ряду.

Нагадаємо, компанія Tesla розробила плани з виробництва і продажу систем зберігання акумуляторів в Індії і представила пропозицію посадовцям, які шукають стимули для будівництва заводу.

View full version