У Миколаєві вогнеборці гасили пожежу в складському приміщенні, яка виникли через обстріли

27 вересня через влучення боєприпасів та їх уламків загорілась покрівля та автомобільні шини в складській будівлі на території Інгульського району.

Загалом потягом доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано п'ять пожеж, одна з яких виникла через ворожу ракетну атаку.

Пожежа в складській будівлі на території Інгульського району сталася сьогодні зранку. На місце прибули два відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ.  Пожежу на площі 30 квадратів ліквідовано. Постраждалих та травмованих немає.

Також зареєстровано ще чотири пожежі не пов’язані з бойовими діями.

26 вересня о 12:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання по вулиці Інженерній в Миколаєві. Пожежа виникла на даху та у помешканні приватного житлового будинку типу жилкоп. Пожежу ліквідовано на площі 100 квадратних метрів. Додатково залучались співробітники поліції, та бригада АТ «Миколаївенерго».

Пожежа зафіксована в приватному житловому будинку по вулиці Центральній села Яструбинове Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району.   Вогнеборці врятували від знищення вогнем літню кухню.

Також у Вознесенську, по вулиці Піщана горіла господарча споруда на території приватного домоволодіння.

27 вересня вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди по вулиці Шкільній села Новопавлівка Баштанської територіальної громади Баштанського району на площі 20 квадратних метрів.

Нагадаємо, що через ворожі обстріли у центрі Миколаєва понівечені як мінімум 8 багатоповерхівок. У них вибиті вікна, зруйновані балкони. У двох будинках пошкоджена покрівля.

View full version