Миколаїв: росіяни обстріляли житловий будинок, під завалами люди

В ніч на 30 вересня росіяни обстріляли звичайний житловий квартал в Миколаєві. Є влучання у житловий будинок, під завалами люди. Також на місці виникла сильна пожежа.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

«Російські терористи обстріляли звичайний житловий квартал. Влучання у житловий будинок. Під завалами люди. Також на місці виникла сильна пожежа», - написав мер Миколаєва.

Повітряна тривога в місті та області тривала понад 4 години: з 22:42 вечора 29 вересня і до 02:49 ночі 30 вересня.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім опублікував відеозапис пожежі, яка, імовірно, сталася через обстріл Миколаєва.

«7 вибухів (2 як мінімум за містом). Російські терористи 2 ракетами атакували спальний житловий район. 1 ракета потрапила у 9-поверхівку, серйозні ушкодження, під завалами люди», - написав він.

Перед цим на Миколаївському напрямку силами ППО збито три дрони-камікадзе «Shahed-136». Ще два знищено на одеському напрямку. Загалом росіяни російські окупаційні війська  атакували сімома дронами-камікадзе «Shahed-136» південь України у проміжок часу з 23.00 по 24.00 29 вересня, повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ.

Внаслідок атаки дронів в у центрі Миколаєва було влучання в адмінбудівлю, а також в об‘єкт критичної інфраструктури в області.

View full version