«Справжнє обличчя «руського міра», — очільник «Миколаївобленерго» розповів, як росіяни сплюндрували філію у Снігурівці

Під час окупації Снігурівки росіяни перетворили філію «Миколаївобленерго» на одне із місць свого базування. Коли місто звільнили, виявилося, що територія та майно підприємства повністю зруйновані.

Загарбники навіть пошкодили туалети, через що самі ходили «по справах» на вулицю, розповів в інтерв’ю ТРК «НІС-ТВ». в.о. генерального директора компанії Вадим Данилків.

— В Снігурівці стояла база окупантів (на території філії, — прим.). Перетворили це справді в якийсь свинюшник. Я дуже багато чув про різницю між нашими менталітетами, а в Снігурівці побачив на власні очі: знищити, розірвати, сплюндрувати, зробити безлад, розграбувати, просто зруйнувати з незрозумілих причин. Розламані меблі, розгромлений диспетчерський пункт, розламано все. Все, що можна було знищити… Вибачте, навіть туалети закидали папером і через те всі пішли собі на вулицю. Помальовані стіни, розірвано, розламано, сплюндровано — справжнє обличчя «руського міра», — розповів він.

Вадим Данилків

Нагадаємо, збитки, завдані внаслідок збройної агресії з боку Російської Федерації компанії «Миколаївобленерго», становлять понад 1 мільярд гривень.

Також повідомлялося, що фахівці «Миколаївобленерго» відновили електропостачання до п’яти населених пунктів Миколаївщини, звільнених у листопаді.

View full version