На Миколаївщині судитимуть директора стадіону, який привласнив ₴200 тис.

У Миколаєві судитимуть директора підприємства за привласнення понад 200 тисяч гривень під час реконструкції стадіону в Ольшанці.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

За даними слідства, товариство на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району  здійснювало реконструкцію стадіону.  З метою заволодіння коштами бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків на суму понад 200 тисяч гривень.

Зокрема, у ході розслідування встановлено невідповідність виконаних робіт з реконструкції стадіону, та за результатами експертизи прийнято рішення про повідомлення підряднику про підозру.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Нагадаємо, на Миколаївщині троє чоловіків займались незаконним виловом риби в акваторії Чорного моря. За даними правоохоронців, чоловіки завдали шкоди рибному господарству держави на суму близько 880 тисяч гривень.

View full version