У Миколаєві перевіряють дотримання правил доброустрою території

Співробітники районних адміністрацій провели у Миколаєві перевірки з дотримання підприємцями правил доброустрою.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

Зазначається, що минулого тижня у Центральному районі перевірили 26 закладів торгівлі по проспекту Героїв України, від зупинки «Ательє» до зупинки «Шкільна». У підсумку за порушення Правил доброустрою складено 7 адміністративних протоколів.

Фахівці адміністрації Корабельного району обстежили приватний сектор – вулицю Андрія Антонюка, Фруктову, Космонавта Волкова, Родинну, Дружби, Ударну, Єсеніна, Приозерну, Бригадну та Каховську. Було виявлено такі порушення: складування будівельного сміття, несвоєчасне видалення карантинних рослин, відсутність покажчиків. Фахівці склали 17 адміністративних протоколів та надали 81 попередження. З домовласниками також проведено роз’яснювальну роботу.

Зокрема, рейди провели у Заводському районі по вулиці Генерала Карпенка, Крилова, Курортній, Білій, Дачній. Було складено 16 адмінпротоколів. Загалом перевірено 14 об’єктів.

Також на території Інгульського району обстежили територію, прилеглу до установ, підприємств, та організацій по проспекту Миру, вулиці Пограничній, Будівельників, Чайковського, Південній. 

Крім цього, перевірили санітарний стан приватної забудови по вулиці Зеленій, Кобера та провулку Зелений. За результатами рейдів на відповідальних осіб складено 17 адміністративних протоколів.

Нещодавно, фахівці районних адміністрацій провели у Миколаєві перевірки з дотримання підприємцями правил благоустрою.

View full version