У Криму підстрелили зрадника Царьова у власному будинку, — соцмережі

Олег Царьов після побиття у Миколаєві у 2014 році. Архівне фото «НикВести»

У п’ятницю, 27 жовтня, стало відомо про замах на колишнього українського нардепа-зрадника від «Партії регіонів» Олега Царьова.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Зазначається, що пізно вночі 26 жовтня у Ялті біля будинку Олега Царьова була поліція та карета швидкої допомоги. Голова «руху» «Ми разом із Росією» Володимир Рогов повідомив, що у Олега Царьова стріляли, він втратив багато крові та зараз у важкому стані.

«Щодо ситуації з Олегом Царьовим. Стан Олега дуже тяжкий. На даний момент він у реанімації. Жодної поножовщини не було. У Олега стріляли», — написав Володимир Рогов.

Петро Андрющенко також повідомив, що у Олега Царьова вогнепальні поранення.

«Стан досі невідомий, але перспективи хороші. Принаймні — приємні», — написав він

Нагадаємо, Олега Царьова засудили до 12 років позбавлення волі заочно. Його визнали винним в зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України.

Також повідомлялося, що за підготовку вибухів у Дніпропетровській області засуджений брат колишнього народного депутата-зрадника й одного з організаторів кремлівського проєкту «Новоросія» Олега Царьова.

Також нагадаємо, що у квітні 2014 року у Миколаєві побили зрадника Олега Царьова, тоді він приїхав до міста, щоб відвідати постраждалих у сутичках між народним ополченням «За цілісність України» та учасниками проросійського мітингу біля пам'ятника героям-ольшанцям.

View full version