На дорогах Миколаївщини рятувальники витягнули зі снігових переметів чотири авто

У неділю 26 листопада рятувальники 6 та 13 державних пожежно-рятувальних частини двічі залучались до ліквідації наслідків негоди. 

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Миколаївській області.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про події поблизу села Новомихайлівське Врадіївської територіальної громади та на трасі Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» біля села Іванівка Мигіївської територіальної громади Первомайського району Миколаївської області. 

Через погіршення погодних умов застрягли у заметах та не могли самостійно продовжити рух чотири легкові автомобілі. В обох випадках рятувальники за допомогою буксирувального троса на автомобілі підвищеної прохідності витягли автомобілі, які в подальшому продовжили рух. 

Загалом, в транспортних засобах перебувало 11 людей. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 6 осіб.

Нагадаємо, ввечері 25 листопада Миколаїв та область накрив сильний снігопад. На дорогах міста почала працювати техніка комунального підприємства «ЕЛУ Автодоріг».

На дорогах державного значення М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) та М-28 Одеса — Южне — /М-14/ (об’їзд Одеси) тимчасово перекрили рух для великовантажних автомобілів. В Одеській області 26 листопада лише за кілька годин сталося майже 50 автомобільних аварій.

В Миколаївській області відновили електропостачання в 10 населених пунктах, що були знеструмлені внаслідок негоди.

Надвечір 26 листопада у Миколаєві погода стала погіршуватися, можливі хуртовини та сильний вітер зі зниженням температури. На чергування заступили 13 одиниць спеціальної техніки для обробки доріг реагентами та навантажувач КП «ЕЛУ автодоріг».

View full version