Росіяни вчергове обстріляли житлові квартали в Миколаєві

Вдень 31 грудня російські війська обстріляли Миколаїв. Ракети влучили у житлові квартали та іншу цивільну інфраструктуру.

Про це повідомляє кореспондент «НикВести».

Внаслідок атаки було знищено та понівечено кілька автомобілів, вибито вікна та пробито дахи у будинках поблизу. Також уламки впали поблизу газоводу. Чи пошкодило його, поки невідомо.

Як повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, внаслідок обстрілу:

  • 2 житлові будинки зруйновані вщент.
  • 12 житлових будинків пошкоджено (побиті вікна, двері, дах).
  • у трьох навчальних закладах вилетіли вікна.

Також внаслідок обстрілу сталась пожежа на території гаражного кооперативу. Займання на орієнтовній площі 150 кв. м ліквідували рятувальники ДСНС.

Ще одна ракета впала біля проїжджої частини. Дорога засипана уламками, але вирви на асфальтовому покритті немає, проїхати можна. Незабаром наші комунальники все розчистять.

Фоторепортаж

Фото: Сергій Овчаришин, «НикВести».

Нагадаємо, напередодні Нового року росіяни знову влаштували масовану ракетну атаку. 

Під час масованої атаки РФ по території України  у Миколаєві пролунали гучні вибухи. За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки росіян постраждали шестеро людей. Трьох було госпіталізовано, ще трьом надали допомогу на місці.

Також  в Миколаєві спалахнула пожежа в одному з районів, куда влучила російська ракета.

Відзначимо, що в Миколаївській області екстрено відключили дві черги графіку погодинних відключень через запуск росіянами ракет. Превентивні відключення також застосували у Харківській, Сумській,  Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях і Житомирі.

View full version