ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» не втрачає актуальності та постійно оновлює продуктову лінійку

Кілька місяців тому з’явилася можливість швидко оформити кредит до 300 тисяч гривень без застави. Новий продукт стартував з серпня.

Готівковий кредит до 300 тисяч гривень на термін до 3 років уже завойовує популярність.

«Мало комерційних банків нині дійсно кредитують, пропонуючи доступні кошти без додаткових витрат і платежів. «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» кредитує як приватних клієнтів, так і фізичних осіб-підприємців. Зокрема, наш новий продукт - «BISова готівка» надається на вигідних та ринкових умовах. Сьогодні це чудова можливість швидко задовольнити «гарячі» потреби, коли гроші потрібні вже і сьогодні», - розповідає начальник Миколаївського регіонального відділення Олексій Чевтаєв. 

Окрім цього продукту, Банк має ще ряд привабливих пропозицій, які будуть цікаві клієнтам. Це кредит до 5 мільйонів під заставу нерухомого майна, терміном до 10 років. Одним з продуктів, який не втрачає актуальності - кредитування придбання житла на вторинному ринку в розмірі до 5 мільйонів гривень, терміном до 20 років користується чималим попитом наших клієнтів.

Одночасно з готівковим кредитуванням запустили й програму рефінансування. Такий продукт, по-перше, зменшує вартість обслуговування декількох кредитів у різних банках, а по-друге, полегшує питання погашення заборгованості.

«Багато людей користуються кредитами інших банків, кредитних спілок, де не завжди комфортні умови: значні супровідні витрати, з кожним платежем - комісія при погашенні, різне географічне розташування. Ми можемо об’єднати декілька ваших кредитів в один на вигідних умовах. Відтак, не доведеться щомісяця тримати в голові купу цифр і бігати по кількох банках. Тепер, наприклад, замість трьох платежів на різні банки, клієнт сплачуватиме лише один», - Олексій Чевтаєв.

Детальніше про умови за згаданими програмами кредитування можна дізнатися на сайті установи. Або  призначити зустріч на відділенні у зручний час  за телефоном 051-237-91-87 або 067-510-29-42. У м. Миколаїв відділення розташоване за адресою: вул. Спаська, 13/1.

Информация размещена на правах рекламы

View full version