Фонд «Світлі справи» перевірить під'їзди на аварійність та замінить дахи у будинках Миколаєва після ракетного удару, — Замазєєва

Гуманітарний штаб Миколаївщини (БФ «Світлі справи»), який працює під патронатом голови обласної ради Ганни Замазєєвої, проведе експертизу аварійності під'їздів та замінить дахи у п'яти будинках Миколаєва, який постраждав від ракетного удару росіян.

Про це повідомила голова обласної ради Ганна Замазєєва.

— Взяли «шефство» над п'ятьма будинками, які постраждали від ракетних ударів в одному із районів міста. Окрім заміни дверей, яку обіцяли раніше, проведемо експертну оцінку аварійності під'їздів, замінимо пошкоджені вікна та візьмемося за ремонт дахів, – сказала Ганна Замазєєва.

Вона додала, що на сьогоднішній день вже встановлено десять дверей: «Як раніше повідомляла, нашою командою БФ «Світлі справи» вже оплачено та доставлено від постачальника 37 дверей згідно з заявками. Роботи продовжуються».

Ганна Замазєєва вказала, що також фонд приступає до заміни вікон, виміри на встановлення яких вже зроблено.

— Проведення експертної оцінки аварійності під'їздів уже сплачено. У понеділок розпочинаємо роботу з експертами з ремонту дахів у п'яти багатоповерхівках, найбільш зруйнованих внаслідок ракетного удару, – сказала Ганна Замазєєва.

Вона також зустрілася з мешканцями постраждалих будинків та обговорила всі питання, які їх турбують: «Докладно пояснила, як отримати допомогу від «Світлих справ» із пошкодженими дверима та вікнами і як відбуватиметься їхня заміна поетапно».

Раніше голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва розповіла, як волонтери забезпечували водою миколаївців.

View full version