Сєнкевич про бездумні удари росіян по одним і тим самим місцям у Миколаєві: «Вони думають, що Чорнобаївку там влаштовують?»

Міський голова Олександр Сєнкевич розповів, що російська армія поцілює артилерією і ракетами по тих об'єктах у Миколаєві, де немає і сліду українських військових.

Про це він розповів в інтерв'ю НВ.

За словами мера, росіяни просто знищують цивільну інфраструктуру міста, прикриваючись військовими задачами.

— Мені здається, що вони показують, що вони ще не розпочинали і спеціально збільшують кількість обстрілів. Ми бачимо, що вони всієї лінії розмежування роблять це. І по Харкову, і по Нікополю, і по Миколаєву. Я пов'язую це з новою фазою шизофренії бункерного карлика, — акцентував він.

Олександр Сєнкевич додав, що росіяни стріляють у місто в примарній надії зачепити військовий контингент, але влучають у покинуті будівлі.

— Наприклад, вони стріляють військовим містечком 79-ї бригади, якої вже давно там немає, вона на Сході. А вони луплять туди і луплять, там пусті казарми стоять, а вони пусті казарми луплять. Позаминулого тижня, минулого туди стріляли. Не знаю, що вони гадають. Вони думають, що Чорнобаївку там влаштовують?, — поцікавився міський голова.

Як розповідав Віталій Кім, окупанти почали частіше обстрілювати Миколаїв через успішний контрнаступ ЗСУ.


View full version