«Ми звільнимо нашу територію і наших людей», — Кім гарантував, що Росії не вдасться утримати південь України під своїм контролем

Фото: Paul Grover для the Telegraph

Голова Миколаївської ОВА твердо переконаний, відвоювання Херсонщини та Запорізької області закінчиться перемогою України.

Своє бачення майбутнього він окреслив у розмові з The Telegraph.

За словами пана Кіма, скоро «хід війни буде змінений», бо підготовка контрнаступу на півдні України триває високими темпами.

— Поки що росіяни намагаються укласти угоду. Мовляв, ми візьмемо Донбас і Крим, а потім заберемося з півдня. Але ми звільнимо нашу територію і наших людей, і це всі побачать, — пообіцяв військовий керівник Миколаївщини.

Він також додав, що у місті навчилися краще викривати ворожих агентів, «приймаючи рішення з ясним розумом». Свого арешту не уникли десятки людей, які працювали на Росію.

— Підозрюю всіх (диверсантів, - прим). Але в нашому місті їх одиниці. Навіть один з них може дати багато очок росіянам, тому ми шукаємо поганих хлопців, — пояснив Віталій Кім.

Як повідомлялося, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що планують посилити роботу щодо виявлення колаборантів та зрадників у Миколаєві. Для цього можуть закрити місто на декілька днів.

View full version