Нардеп Гайду передав Миколаївському онкологічному диспансеру нове обладнання для реанімації

Народний депутат України Олександр Гайду передав сучасні інфузійні насоси Миколаївському онкологічному диспансеру. Апарати вже встановлені у реанімаційному відділенні.

Про це розповів в.о. директора онкоцентру Дмитро Лагочєв.

За словами медиків, апарат дозволяє задати та скоригувати необхідну дозу препарату, а потім вводить пацієнтові ліки. Він також є мобільний у використанні. Тобто може робити маніпуляції у будь-якому відділенні медустанови, а отже й рятувати життя більшій кількості пацієнтів.

З'явився такий апарат завдяки команді народного депутата Олександра Гайду, котрий регулярно допомагає медустанові, залучаючи кошти з держбюджету, а також надаючи гуманітарну допомогу. Ще до війни в онкоцентрі з'явилися сучасний рентген – апарат, апарати УЗД та ШВЛ. Також було відремонтовано радіологічний корпус. З початком повномасштабної війни команда нардепа допомагає лікарні продуктами, співробітники та пацієнти регулярно отримують свіжий хліб.

— Наші медики справжні герої цієї війни: вони не поїхали з Миколаєва, а допомагають мешканцям. Фахівці онкоцентру – професіонали з великої літери. Тому наше завдання – підтримувати їх, допомагати, реагувати на прохання. Тільки так зможемо перемогти, – зазначив Олександр Гайду.

Раніше ще один автомобіль — позашляховик, який необхідний миколаївським захисникам для виконання бойових завдань, поїхав на фронт. Відремонтовану та тюнінговану машину військовим передав народний депутат Олександр Гайду.

View full version