Миколаївська підприємниця Яшкіна проводить конкурс «Хочу наліпку» — усі кошти будуть спрямовані ЗСУ

Миколаївська підприємниця Тетяна Яшкіна оголосила конкурс «Хочу наліпку». Усі отримані від учасників кошти будуть спрямовані на потреби українських військових. 

Для участі у конкурсі потрібно придбати фірмову наліпку вартістю 95 гривен. Після чого з переліку учасників оберуть переможця, який отримає снайперський комплекс Anderson AR-15, ринкова вартість якого 198 тисяч гривень.

Усі кошти, які вдасться зібрати під час проведення конкурсу будуть спрямовані на спеціальне та захисне спорядження, одяг та взуття для українських захисників.

— Твоя допомога потрібна саме зараз! Саме твоя наліпка наближає перемогу. Замовляй її всього за 95 гривень та стань на захисті України. Твоя допомога не буде забута і ми про це подбали! По-перше, наліпка вже є символом допомоги українській армії. По-друге, кожна наліпка дає можливість виграти снайперський комплекс Anderson AR-15, ринкова вартість якого 198 тисяч гривень! Ми проведемо прозорий конкурс в онлайн режимі серед власників усіх наліпок, і саме ти можеш стати власником найсучаснішого мисливського карабіну. Участь бере вся Україна, – йдеться у повідомленні конкурсу.

Для участі у конкурсі треба перейти за посиланням та написати під публікацією «Хочу наліпку!».

View full version