Потрібно вправити мозок Путіну, щоб завершити війну раніше, ніж закінчаться росіяни, — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський упевнений, що для глави Кремля Володимира Путіна громадяни РФ лише «шматки м’яса», і він готовий воювати до останнього росіянина.

Про це він сказав у п’ятницю, 23 вересня, під час свого виступу на щорічному філантропічному саміті Forbes400.

— Я б не хотів говорити, що війна завершиться тоді, коли закінчаться ці люди, яких він відправляє на війну, я вважаю, що війна має завершитися раніше, але хтось має вправити мозок їхньому військово-політичному керівництву, – закликав Володимир Зеленський.

Коментуючи повідомлення про те, що військове керівництво РФ планує мобілізувати на війну проти України додатково 300 тисяч солдатів, глава держави заявив, що Путіну все одно скільки росіян загине з його вини.

— Коли закінчилися кадрові офіцери, вони почали брати різних пенсіонерів, коли закінчилися пенсіонери, вони почали брати молодих курсантів — це просто діти, які приїхали сюди гинути заради амбіцій однієї людини, яка хоче воювати. Він посилатиме цих людей, йому все одно, скільки цих людей, — наголосив український лідер.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін заявив про часткову мобілізацію. Мобілізаційні заходи розпочалися вже 21 вересня.

View full version