Путін назвав ранковий обстріл України «ударом по енергетичній і військовій інфраструктурі»

Російський диктатор Володимир Путін назвав ранковий ракетний обстріл України ударами високоточною зброєю по об'єктах енергетичної і військової інфраструктури.

Про це він сказав на засіданні російського Радбезу 10 жовтня.

— Уранці завдано масованого удару високоточною зброєю по об'єктах української інфраструктури – енергетичної інфраструктури, військового управління та зв'язку, – сказав він.

Російський диктатор також заявив, що в разі продовження «українських терактів» на нібито «російській території» відповідь буде «жорсткою і за своїми масштабами відповідатиме рівню загроз». 

Володимир Путін скаржився нібито Україна, зокрема СБУ, здійснили теракти на Курській АЕС. Також він заявив, що українці хотіли підірвати «Турецький потік», але жодних доказів диктатор не надав.

Нагадаємо, зранку російсько-окупаційні війська випустили по території України вже 75 ракет. Наша протиповітряна оборона знешкодила 41 з них. Ракетні та ракетно-авіаційні удари завдавали з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода. Крім того, росіяни завдали авіаційні удари із застосуванням 17 дронів типу «Шахід» з території Білорусі та окупованого Криму. 

Пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об'єктів у 8 регіонах та Києві. Частина областей знеструмлені. Влада закликає бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв'язком.

View full version