Нардеп Гайду передав чергову автівку для потреб військових

Народний депутат України Олександр Гайду передав відремонтовану і тюнінговану автівку для потреб миколаївських бійців Національної гвардії України.  

Про це повідомляє пресслужба нардепа.

Запит на авто надійшов від підрозділу, який зокрема займається доставкою гуманітарної допомоги бійцям на передову.

— Хлопці звернулися за допомогою близько місяця тому. Нас довго вмовляти не треба. Завядки підтримці наших друзів-благодійників відремонтований та тюнінгований автомобіль вже поїхав виконувати бойові завдання, — зазначив Олександр Гайду на своїй сторінці у Facebook.

Автомобіль також завантажили тактичними аптечками від благодійного фонду «UA First Aid». Вони допоможуть у порятунку життів та здоров’я українських захисників.

— Машина вмістка, має потрібний захисний колір. Все як нам треба!, — відзначили захисники.

Це вже восьма автівка від початку повномасштабного російського вторгнення, яку нардеп зі своє командою передає на потреби українського війська.

— Сподіваємося, що кожна така машина ще швидше наблизить нашу перемогу!, — підсумував Олександр Гайду.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Гайду передав миколаївським лікарням понад 600 упаковок медикаментів.

Також раніше народний депутат України Олександр Гайду передав українським захисникам у Миколаївській області позашляховики, бронежилети та дрон.

А у серпні ще один автомобіль – позашляховик, необхідний миколаївським захисникам для виконання бойових завдань, поїхав на фронт. Відремонтовану та тюнінговану машину військовим передав народний депутат Олександр Гайду.
View full version